S!N is een samenwerkingsverband van Dongeradeel Sociaal, GroenLinks en leden van SP, D66 en PvdA

Weer glas in bushokje(s) Ternaard

bushokjeternaard_nov14_623x250

Op vragen van Dongeradeel Sociaal werd vorige week, na 8 jaar, weer glas geplaatst in het bushokje aan de Gysbert Japiksstrjitte in Ternaard. Door een fout in de opdrachtverstrekking werd overigens eerst glas geplaatst in het bushokje bij de Spar.

Zo staan nu niet 1, maar 2 bushokjes er weer tiptop bij en kunnen Ternaarders, met de winter voor de deur, weer droog en beschut op de bus wachten. Met dank aan Glashandel Nicolai uit Dokkum voor een fraai stukje werk.

Hierboven ziet u een foto van hoe het was (links) en hoe het nu is (rechts).

Deze post heeft een reactie

  1. Helaas was dit van korte duur. Het glas van het bushokje bij de Spar ligt er al weer uit.

Geef een reactie

Sluit Menu