Kiezers/vrijwilligers bedankt! Feestje?

verkiezingsavond_623x250

Dongeradeel Sociaal komt met 2 zetels nieuw binnen in de gemeenteraad van Dongeradeel. Een geweldig resultaat! We willen al onze kiezers dan ook van harte bedanken. Daarnaast is er een bijzonder woord van dank voor onze kandidaten en vrijwilligers die zich keihard hebben ingezet. Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest.

We nodigen daarom al onze kiezers, kandidaten en vrijwilligers uit om de verkiezingsuitslag met ons te vieren. Als dank voor jullie inzet en steun. We doen dat op zaterdag 5 april a.s. vanaf 20.00 uur in vakantieboerderij De Stelpshoeve, Stelpspad 10 in Holwerd.

We horen van te voren wel graag even of je van plan bent te komen. Dan kan via het contactformulier op deze website of door een mail te sturen naar dongeradeelsociaal@gmail.com.

Graag tot 5 april!

Klik hier voor de foto’s van 19 maart jl. op de avond van de verkiezingsuitslag. Met dank aan Albert van der Weide voor het maken van de foto’s.

P.S. Voor de liefhebbers zijn er nog een beperkt aantal petten, sjaals en plaatsnaamstickers van Dongeradeel Sociaal beschikbaar. Heb je interesse, laat het ons dan even weten.