Rebecca Slijver geïnstalleerd als wethouder

Donderdagavond werd Rebecca Slijver in de raadszaal van het gemeentehuis in Kollum namens S!N geïnstalleerd als wethouder economie, recreatie & toerisme en sport.

Rebecca wordt daarmee de opvolger van Sjoerd Keizer die vanwege gezondheidsredenen het wethouderschap spijtig genoeg neer heeft moeten leggen. Manon van der Meij-Baron, die de rol als fractievoorzitter overneemt van Rebecca, mocht haar namens de fractie van S!N voordragen. Ze wees op de grote kennis, ervaring en ambitie van Rebecca: ‘ Het was voor ons direct duidelijk dat Rebecca de opvolger van Sjoerd moest worden. Rebecca heeft in haar tijd als raadslid vaak laten zien dat ze inhoudelijk, strategisch en communicatief mee denkt over de te voeren politieke agenda. Een echte powervrouw!’ 

S!N heeft er alle vertrouwen in dat Rebecca haar werkzaamheden voor de mienskip van de gemeente Noardeast-Fryslân ook in deze nieuwe rol met dezelfde gedrevenheid voort zal zetten. Wij wensen haar namens S!N ontzettend veel succes en geluk in haar nieuwe functie binnen het college!