S!N vraagt om overgangsregeling voor oudejaarsfeest Hallum

UPDATE: Burgemeester Wil van der Berg van Ferwerderadiel heeft S!N inmiddels laten weten dat hij er werk van maakt! Hij heeft opdracht gegeven om een overleg te plannen met handhaving, de politie en de organisatoren van het feest in Hallum.

(oorspronkelijk bericht)

S!N vraagt om overgangsregeling voor oudejaarsfeest Hallum

Naar aanleiding van het bericht dat het oudejaarsfeest in het MFC van Hallum geen doorgang kan vinden heeft S!N, Sociaal in Noardeast-Fryslân, een verzoek gedaan aan burgemeester Wil van den berg van Ferwerderadiel om te kijken naar een mogelijkheid voor een overgangsregeling, om het oudejaarsfeest in het MFC in Hallum door te laten gaan.

S!N vindt het belangrijk dat er dan goede afspraken worden gemaakt met de bestuurders en beheerder van het ‘Trefpunt’, de jongeren, gemeente en politie.

Lees hier het bericht op Omrop Fryslân

Foto: Omrop Fryslân