Burgemeester Waanders ontvangt verkiezingsprogramma S!N

Op 21 november doet S!N (Sociaal in Noardeast-Fryslân) mee aan de herindelingsverkiezing in Noardeast-Fryslân. Op woensdag 3 oktober heeft een delegatie van S!N het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst aangeboden aan burgemeester Marga Waanders van de gemeente Dongeradeel. Maar liefst 33 kandidaat-raadsleden uit de huidige drie gemeenten staan op de lijst. Per 1 januari 2019 worden de gemeenten Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Ferwerderadiel de nieuwe gemeente: Noardeast-Fryslân.

S!N staat voor een sociale en lokale politiek. We moeten het samen doen, er voor elkaar zijn en recht doen aan een ieder; met respect voor elkaar, de natuur en ons leefmilieu.

S!N is een politieke beweging die bestaat uit Dongeradeel Sociaal, Groen Links en de SP. Tevens zijn er leden van D´66 en de PvdA aangesloten. Het verkiezingsprogramma is te lezen via de site www.sin.frl/verkiezingsprogramma

Op de foto v.l.n.r.:
Rebecca Slijver (S!N), Jesse Nutma (S!N), burgemeester Marga Waanders en Manon van der Meij-Baron (S!N)