‘Vriendschapscomité Fulda meer dan een feestje?’

Dongeradeel Sociaal/S!N vroeg gisteravond tijdens de commissievergadering naar de meerwaarde van het vriendschapscomité Dokkum-Fulda. Dit naar aanleiding van een presentatie van voorzitter de heer Visser van het vriendschapscomité.

De heer Visser hield een presentatie over de besteding van de gelden vorig jaar en vertelde daarnaast over de nieuwe plannen van het comité. Commissielid Johan Lammering van DS/S!N gaf na de presentatie aan dat het lijkt alsof het alleen maar een feestje is. Vriendschap is immers ook kennis delen en steun en hulp geven bij vragen en problemen. De ChristenUnie vroeg ook naar meer inhoud. Burgemeester Waanders gaat nu een presentatie verzorgen om zo duidelijker te maken wat het verband is en hoe het zit met de inhoud en waar ze naartoe willen