Doe mee aan de People’s Climate March in Dokkum op zaterdag 20 september!

climatemarchdokkum_20sept14

Op 21 september vindt de wereldwijde People’s Climate March plaats. De grootste klimaatmars ooit georganiseerd in New York, Berlijn, Seoul, Parijs, Londen, Amsterdam… en

op zaterdag 20 september ook in DOKKUM

Dit event is gepland vlak voor een internationale klimaattop in New York waar alle regeringsleiders aanwezig zullen zijn, maar het is ook een signaal van alle mensen die een duurzamere wereld willen. Het is cruciaal dat er nu stevige maatregelen genomen worden om de aarde leefbaar te houden.

Laat je stem horen, laat zien dat klimaatverandering je niet koud laat en kom op 20 september om 15.00 uur naar het raadhuis aan de Suupmarkt in Dokkum. Daar wordt een petitie aangeboden aan burgemeester Marga Waanders.

Zie voor meer info: www.wijwillenactie.nl

Voor info over de activiteiten in Dongeradeel: klimaatmarsdokkum@hotmail.com