VV Dokkum verdient duidelijkheid

S!N vindt dat VV Dokkum nu eindelijk duidelijkheid verdient. Er wordt al jaren gesproken over sportconcentratie, maar ondertussen zit VV Dokkum nog steeds op de reservebank te wachten.

De fractie van S!N heeft gisteravond een motie ingediend om de verplaatsing van de kantine naar de tribune van VV Dokkum mogelijk te maken. Dit is een langgekoesterde wens van de voetbalvereniging, waarmee ze op de huidige locatie Harddraverspark kan blijven.

S!N-raadslid Manon van der Meij-Baron betoogde gisteravond dat het nu echt tijd is dat de voetbalvereniging weet waar ze aan toe is in het Harddraverspark. Wethouder van Esch deed daarop de toezegging dat er voor 1 april 2020 duidelijkheid komt voor VV Dokkum en de Kaatsvereniging.

Vanwege de toezegging van de wethouder heeft S!N besloten de motie voorlopig in te trekken. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.