Samenwerking S!N en Sociaal Links

KOLLUMERZWAAG – Sociaal in Noardeast-Fryslân (S!N) en Sociaal Links zijn zaterdag gezamenlijk aan het campagnevoeren geweest in Kollumerzwaag. Huis aan huis werden er zeer interessante gesprekken gevoerd over Jobinder, bouwterreinen, uitbreiding bedrijventerrein en jeugdzorg.

Tevens werd onze brochure overhandigd met de kandidaten voor de verkiezingen op 21 november a.s. S!N is een samenwerkingsverband van Dongeradeel Sociaal, SP en Groen Links,met leden van de PvdA en D66 en doet mee met de verkiezingen op 21 november (lijst 4). Sociaal Links uit Dantumadiel is een samenwerkingsverband tussen de PvdA, Groen Links en SP. In maart van dit jaar is Sociaal Links in de coalitie van de gemeente Dantumadiel gekomen.

Op de foto: Minke Schouten (S!N nr. 6), Pieter Klaver(Sociaal Links), Sjoerd Keizer (S!N nr. 2), Hilda Zwarts (Sociaal Links) en Wanda Hoeksma (S!N nr.20).