Besluit Súd Ie moet nog vallen, maar gemeente werft al

Een dag na de begrotingsraad, op 1 november, lazen wij tot onze grote verbazing een advertentie op werkeninfriesland.nl, waarin de gemeente Dongeradeel alvast een programmamanager werft voor het Súd Ie-project. Voor de duur van 4 jaar.

Heel bijzonder, omdat het definitieve besluit over het al dan niet doorgaan van het Súd Ie-project nog moet vallen. Tijdens de begrotingsraad van 31 oktober wilde geen enkele andere fractie, uitgezonderd de onze, zich hierover uitlaten. Want, zo werd gesteld, op 28 november buigt de gemeenteraad zich hier pas over. Of is er iets wat wij niet weten en is het allemaal van te voren al besloten?

Update: Wethouder Pytsje de Graaf laat in een reactie weten dat een eventuele aanstelling van de programmamanager onder voorbehoud is van het raadsbesluit van 28 november a.s.

Lees hier de advertentie op werkeninfriesland.nl

sudie_programmamanager1_1nov13