GrienLinks unaniem voor Dongeradeel Sociaal

dongeradeelsociaal_300x120a

Wij zijn blij dat de algemene ledenvergadering van GrienLinks NOF gisteravond unaniem heeft ingestemd met de samenwerking met onze fractie en haar volle steun geeft aan de nieuwe partij Dongeradeel Sociaal. Hieronder het persbericht dat vandaag is uitgegaan.

“De algemene ledenvergadering van GrienLinks Noard-East Fryslân bijeen op maandag 30-9-2013 in Dokkum heeft besloten om samen te werken met de fractie de Vries-van der Galiën. GrienLinks doet als zelfstandige partij niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Dongeradeel van maart 2014. Zij ondersteunt van harte de nieuwe partij: Dongeradeel Sociaal.

GrienLinks geeft haar leden alle ruimte om op de lijst van Dongeradeel Sociaal te staan. En steunt alle leden die zich actief inzetten voor deze partij. GrienLinks zal Dongeradeel Sociaal op alle mogelijke manieren steunen. Zij werkt met Dongeradeel Sociaal toe naar een breed samenwerkingsverband dat een sociale en duurzame politiek nastreeft.

GrienLinks Noard-East Fryslân 30-9-2013”

We gaan nu de stap naar de notaris zetten en werken aan een verkiezingsprogramma en lijst. Wij zoeken nog steeds sympathisanten, meedenkers en lijstduwers die samen met ons de schouders eronder willen zetten, om op 19 maart volgend jaar een klinkend resultaat neer te zetten bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Zeer binnenkort zal de website www.dongeradeelsociaal.nl online komen. Op twitter zullen wij te volgen zijn via @dongsociaal. It giet oan!