S!N bij najaarsmarkt Bloemen Paradyske in Kollum

KOLLUM – Zaterdag was het najaarsmarkt bij het Bloemen Paradyske in Kollum. Hier waren diverse bedrijven aanwezig. Unieke, bewuste, duurzame, handgemaakte, lekkere biologische producten. Kampvuur, oliebollen, sappersen, boomgaard, workshops en nog veel meer. Kortom er was van alles te beleven. Huis gebakken Friese vlaaien en nog veel meer.

De politieke partij S!N (Sociaal in Noardeast-Fryslân) was aanwezig om in gesprek te gaan met de bezoekers. Eigenaresse Tjerkje van der Laan, opgegroeid in de Oosthoek van Kollumerland c.a., staat op de kandidatenlijst van S!N. S!N (lijst 4) is een politieke beweging die op 21 november a.s. meedoet aan de herindelingsverkiezingen in Noardeast-Fryslân.

De kandidaten uit Kollumerland ca zijn: Sjoerd Keizer uit Triemen, Minke Schouten uit Kollumerpomp, Tjerkje van der Laan uit Kollum, Wanda Hoeksma uit Kollumerzwaag, Robert de Wit uit Kollumerpomp en Esther Hilderink uit Kollum.

Op de foto v.l.n.r. Tjerkje van der Laan (eigenaresse Bloemen Paradyske), Rebecca Slijver (raadslid Dongeradeel Sociaal/S!N) en Manon Van der Meij-Baron (kandidaat-raadslid S!N)