Telefoonnummer Jobinder gratis, nu tarieven nog omlaag

Mede op herhaaldelijk aandringen van Dongeradeel Sociaal/S!N wordt het telefoonnummer van Jobinder binnenkort gratis. Een mooi succes! En vooral ook fijn voor mensen met een klein inkomen die gebruik maken van de mobiliteitscentrale. Nu de verhoogde tarieven nog naar beneden.

Tot dusver moeten reizigers die met Jobinder bellen, 5 cent per minuut betalen. Door de lange wachttijden loopt de rekening soms hoog op. Jobinder had daartoe al een compensatieregeling in het leven geroepen, maar kiest, onder politieke druk, nu dus ook voor een gratis nummer.

DS/S!N is hier erg blij mee, maar heeft nog wel grote moeite met de tarieven die sinds de komst van Jobinder verhoogd zijn. DS/S!N komt in haar verkiezingsprogramma met voorstellen om ook hier iets aan te doen.

Het artikel in de Leeuwarder Courant

Reageren? Discussieer mee op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/sociaalinnef/posts/994701854019876

Foto: LC