Werkbezoek Súvelfabryk Ljussens

Wat is er mooier dan dingen ontdekken. Ruurd Jan, Mark en Sjoerd hebben namens S!N samen met andere raadsleden de Suvelfabryk in Ljussens bezocht op 18 oktober 2023. Verleden, heden en toekomst komen in de Suvelfabryk bij elkaar. Je ervaart de historie van de fabriek met het comfort van moderne techniek. De fabriek is fantastisch verbouwd met 13 vakantieappartementen en zijn geschikt voor 11 t/m 72 gasten. Bij de Suvelfabryk draait alles om aandacht. De fabriek is ruig, puur en ongepolijst en een parel in onze regio. Het gebouw, de omgeving, het landschap en het leven in onze gemeente zijn ruig maar zeker een verbinder met de dorpen Moarre en Ljussens, het Waddengebied, de stad Dokkum en de Friese cultuur en natuur. Bezoek de website www.Suvelfabryk.nl en ontdek dit prachtige gebouw.