Polityk Kafee 19 april

Al geruime tijd worden raadsleden van de gemeente Noardeast-Fryslân voorafgaand aan de besluitvormende raadsvergaderingen geïnterviewd tijdens het zogeheten ‘’Fraachpetear’’.

De interviewers van het Fraachpetear hebben de handen ineen geslagen om een Polityk Kafee te organiseren in Hotel Café Restaurant It Raedhûs in Dokkum, op steenworp afstand van het gemeentehuis. De gemeente Noardeast-Fryslân heeft bij het organiseren van het Polityk Kafee een faciliterende rol.

De verschillende onderwerpen zullen besproken worden met verscheidene interessante gasten, waaronder de burgemeesters van Noardeast-Fryslân en Dantumadiel, kandidaat-gedeputeerde voor Fryslân Femke Wiersma (BBB), statenlid en raadslid Fedde Breeuwsma (FNP) en raadsleden Jan Dekkema (CU), Johan Talsma (BVNL) en Marije van der Staal (S!N).

De aanvangstijd is 20:15 uur en de toegang is gratis.