S!N stemt in met huur pand Dokwurk Kollum

De procedure voor de verkoop van het gemeentehuis in Kollum gaat binnenkort los. Dan moet er natuurlijk een nieuwe plaats voor de wijkteams worden gezocht, die nu een plek hebben op de gemeentewerf. Het pand van Dokwurk staat nu leeg, sinds zij naar het prachtige nieuwe pand in Dokkum zijn verhuisd. S!N ziet het als een unieke kans, om de wijkteams in dat pand in Kollum onder te brengen.  Het is een win-win situatie, behoud van zichtbaarheid van de wijkteams in Kollum en een waardevolle invulling van het duurzame en efficiente  pand van Dokwurk.

Wij zijn trots op Dokwurk en zien vooral ook de synergie van deze samenwerking. Natuurlijk hebben wij ook nagedacht over de kosten die dit met zich meebrengt. Tegelijkertijd vroegen wij ons af, of we op een andere plek niet juist meer geld zouden moeten uitgeven. Wij denken dat wij deze mooie kans niet moeten laten lopen en zo de plek in Kollum voor de teams waarborgen.

Manon van der Meij-Baron, raadslid S!N

Foto: S!N