S!N bezoekt Theaterkerk Nes

NES – De fractie van S!N, Sociaal in Noardeast-Fryslân, heeft een werkbezoek gebracht aan de Theaterkerk te Nes. Dit naar aanleiding van de eerdere ingediende en aangenomen motie inzake de kerken-en monumentenvisie. De fractie werd ontvangen door directeur en programmeur Anke Bijlsma. In 2018 is de kerk volledig omgebouwd tot locatie voor culturele evenementen, congressen, debatten, maar ook rouwdiensten en trouwfeesten.

Stichting Theaterkerk Nes is opgericht om ervoor te zorgen dat de exploitatie een duurzame onderneming wordt, zonder winstoogmerk, waarbij de continuïteit gewaarborgd wordt. Graag ziet Anke Bijlsma dat de Theaterkerk opgenomen wordt in de culturele infrastructuur van de gemeente Noardeast-Fryslân.

Aansprekende evenementen die binnenkort te bewonderen zijn o.a.: Keynotes Jimmy Nelson, Beroepen in beeld, Ella en Her Man, Wat Soesto, 2-e Ids de Beer-Lezing en Gaia.

Zie verder de website: www.theaterkerknes.nl   S!N, Sociaal in Noardeast-Fryslân, kan dit soort initiatieven van harte ondersteunen.

Op de foto: van links naar rechts:
Rebecca Slijver (S!N), Anke Bijlsma (Theaterkerk), Sjoerd Keizer (S!N) en Kevin merkus (S!N).